Fitness / styrketræning

Fitness / styrketræning startede i sin tid som et tilbud til Sax-Karatecenters karateudøvere, så karatetræningen kunne suppleres med styrketræning.

Efterhånden steg behovet for bedre udstyr og flere maskiner, og der opstod samtidig interesse for at kunne tilbyde fitness / styrketræning til et bredere publikum end udelukkende karateudøvere.

Af hensyn til udviklingen af muskler, sener og knogler har vi en aldersgrænse på 15 år ... for børnenes sikkerheds skyld.

Fitness / styrketræning er en afdeling i stadig udvikling, og vi tilbyder udstyr og maskiner der muliggør forskellige kardio-træning (kondition), samt styrkelse og træning af alle kroppens muskler.


Men træning skaber ikke resultaterne alene - kosten spiller også en stor rolle. Linket hér er en vejledning i effektivt vægttab til dig der træner.

Som medlem i Sax-Karatecenter har du desuden mulighed for at få udarbejdet et personligt træningsprogram hos vores certificerede fitnessinstruktør - se kontaktoplysningerne i fanen "Instruktører" hér på siden.

Desuden har du som fitness/styrketræningsmedlem også mulighed for at deltage i Sax-Karatecenters andre aktiviteter: bokse-fitness, yoga og karate.

Et kontingent gælder alle aktiviteter - og det gode kammeratskab er gratis.

Herunder finder du 3 forskellige programmer, som du frit kan anvende til hjemmetræningen.

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Træningsprogram nr. 1 (uden udstyr)

Program nr. 1.pdf

Træningsprogram nr. 2 (uden udstyr)

Program nr. 2.pdf

Træningsprogram nr. 3 H.I.I.T. (højintensitetstræning i intervaller uden udstyr)

Program nr. 3 (H.I.I.T.).pdf

Profile Image
Brian Ravn
Profile Image
Vivian Ravn
Profile Image
Ib Korczak
175,00 kr. 1. jul