Fitness / styrketræning

Fitness / styrketræning startede i sin tid som et tilbud til Sax-Karatecenters karateudøvere, så karatetræningen kunne suppleres med styrketræning.

Efterhånden steg behovet for bedre udstyr og flere maskiner, og der opstod samtidig interesse for at kunne tilbyde fitness / styrketræning til et bredere publikum end udelukkende karateudøvere.

Af hensyn til udviklingen af muskler, sener og knogler har vi en aldersgrænse på 15 år ... for børnenes sikkerheds skyld.

Fitness / styrketræning er en afdeling i stadig udvikling, og vi tilbyder udstyr og maskiner der muliggør forskellige kardio-træning (kondition), samt styrkelse og træning af alle kroppens muskler.


Men træning skaber ikke resultaterne alene - kosten spiller også en stor rolle. Linket hér er en vejledning i effektivt vægttab til dig der træner.

Som medlem i Sax-Karatecenter har du desuden mulighed for at få udarbejdet et personligt træningsprogram hos vores certificerede fitnessinstruktør - se kontaktoplysningerne i fanen "Instruktører" hér på siden.

Desuden har du som fitness/styrketræningsmedlem også mulighed for at deltage i Sax-Karatecenters andre aktiviteter: bokse-fitness, yoga og karate.

Et kontingent gælder alle aktiviteter - og det gode kammeratskab er gratis.

Aktiviteter
2019
21
Sep
Arbejdsdag (Sax-Karatecenter)
9:00 - 15:00 lørdag 21. sep
Sax Karatecenter
2019
12
Okt
Arbejdsdag (Sax-Karatecenter)
9:00 - 15:00 lørdag 12. okt
Sax Karatecenter
2020
28
Mar
Stilartsmesterskab (Sax-Karatecenter)
lørdag 28. mar 2020
Sakskøbing Sportscenter Hal A