Fitness / styrketræning

Fitness / styrketræning startede i sin tid som et tilbud til Sax-Karatecenters karateudøvere, så karatetræningen kunne suppleres med styrketræning.

Efterhånden steg behovet for bedre udstyr og flere maskiner, og der opstod samtidig interesse for at kunne tilbyde fitness / styrketræning til et bredere publikum end udelukkende karateudøvere.

Af hensyn til udviklingen af muskler, sener og knogler har vi en aldersgrænse på 15 år ... for børnenes sikkerheds skyld.

Fitness / styrketræning er en afdeling i stadig udvikling, og vi tilbyder udstyr og maskiner der muliggør forskellige kardio-træning (kondition), samt styrkelse og træning af alle kroppens muskler.


Men træning skaber ikke resultaterne alene - kosten spiller også en stor rolle. Linket hér er en vejledning i effektivt vægttab til dig der træner.

Som medlem i Sax-Karatecenter har du desuden mulighed for at få udarbejdet et personligt træningsprogram hos vores certificerede fitnessinstruktør - se kontaktoplysningerne i fanen "Instruktører" hér på siden.

Desuden har du som fitness/styrketræningsmedlem også mulighed for at deltage i Sax-Karatecenters andre aktiviteter: bokse-fitness, yoga og karate.

Et kontingent gælder alle aktiviteter - og det gode kammeratskab er gratis.

Aktiviteter
2019
13
Dec
Graduering (Sax-Karatecenter)
16:30 - 19:30 fredag 13. dec
Sax-Karatecenter
2019
15
Dec
Juleoptog (Sax-Karatecenter)
søndag 15. dec
2019
15
Dec
Sortbæltegraduering (Sax-Karatecenter)
søndag 15. dec
Nykøbing F Karate Center
2020
28
Mar
Stilartsmesterskab (Sax-Karatecenter)
lørdag 28. mar 2020
Sakskøbing Sportscenter Hal A
2020
21
Aug
Karatelejr (Sax-Karatecenter)
fredag 21. aug - lørdag 22. aug 2020
Gedesby Feriekoloni, Sortevej 21, Gedesby, 4874 Gedser